Etablering af jordvarme i Esbjerg, Varde og omegn

Jordvarme er en varmekilde med stigende interesse blandt de danske boligejere. Fordelene ved at få etableret jordvarme er, at det er en energivenlig opvarmningsform, samtidig med at den kan give store besparelser på varmeregningen. Har du i forvejen et oliefyr, naturgas eller elvarme, kan du med fordel skifte til jordvarme.

Hos Hostrup Maskinstation & Entreprenør står vi klar til at rykke ud til Esbjerg, Varde og omegn. Vi har alle maskiner og materiel til at kunne varetage både udgravningen og etableringen af jordvarmen. Derudover har vi en række samarbejdspartnere, sådan at vi kan henvise til en autoriseret installatør af varmepumpe.
 

Kontakt os og hør mere

 

Hvordan fungerer et jordvarmeanlæg?

Et jordvarmeanlæg er en effektiv og energirigtig varmekilde. Når du får etableret jordvarme, bliver slanger gravet eller grubbet i jorden – alt efter forholdene. Disse forbindes med en varmepumpe der står indendørs. Slangerne henter varme og energi fra jorden, som bruges til opvarmning af bolig og brugsvand.

Etablering af jordvarme skal ses som en investering i din bolig, som tjenes ind over en årrække. Installationen kan også bidrage til dit hus’ værdi.
Når først anlægget er installeret, kræver det minimal vedligeholdelse - Her er der tale om et årligt tilsyn. Et jordvarmeanlæg kan installeres på de fleste grunde, men ses typisk hos privatpersoner eller mindre erhvervsgrunde.

Fordele ved jordvarme

Som nævnt ovenfor, er der både økonomiske og klimavenlige fordele ved at få etableret jordvarme. 

Vi har lavet en liste med fordele ved at skifte til jordvarme:

 

  • Miljøvenlig opvarmning
  • Minimal vedligeholdelse
  • Billig energiform
  • Din bolig stiger i værdi
  • Energitilskud


Alle disse punkter, er værd at tage med i overvejelsen, hvis du går med et ønske om at skifte til et jordvarmeanlæg.

Hvad koster et jordvarmeanlæg?

Prisen på etablering af jordvarme afhænger af din grund og boligs størrelse. Her tages der både højde for dit varmeforbrug og nedgravningforholdene, sådan at vi kan give dig et realistisk tilbud.

Vi har mange års erfaring med etablering af jordvarme og vi vil rigtig gerne være din samarbejdspartner. Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at ringe til os på tlf 75269159 eller skrive en mail til os på mail@hostrupmaskinstation.dk. Alternativt kan du udfylde kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.