Hegnsklipning er en essentiel og vigtigt del i vedligeholdelse af dine marker. Får du ikke vedligeholdt og passet dit læhegn, kan det have store økonomiske konsekvenser - Det gælder både dine afgrøder og de støttemidler, der tildeles mark ejeren. Hostrup maskinstation har det rigtige materiel til at varetage hegnsklipning og knusning af planteaffald.

Hegnsklipning i Esbjerg, Varde og omegn

Når du får hjælp til hegnsklipning, står vi for hele processen, fra start til slut. Mange gange, når der klippes hegn, vil der uundgåeligt komme en del planteaffald bestående af grene, kviste og andet grønt. I nogle tilfælde er det muligt at pløje mindre rester ind i jorden og lade det kompostere. Andre gange er det nødvendigt at resterne transporteres væk til afskaffelse.

Kontakt os og hør mere

Fordele ved hegnsklipning

Der er flere fordele ved at være forebyggende med sin hegnsklipning. Har du et fast og velplejet læhegn, sikrer du dine afgrøder mod sandflugt, som kan beskadige afgrøder. Vi kan også hjælpe med at trimme læhegnet, sådan at hegnet vokser sig tykkere og mere modstandsdygtigt. Er hegnet velplejet, sikrer du også at dine landbrugsmaskiner nemt kan udføre deres arbejde, sådan at fx. spejle på maskinerne ikke rammer mod læhegnet.

 
Et læhegn skal klippes omtrent hvert 2-3 år og som nævnt ovenfor, kan man klippe det oftere hvis man ønsker mere fylde. Når der skal uddeles hektartilskud/grundbetaling fra EU, så bliver det opgjort efter markstørrelse. Har du et læhegn som strækker sig ind over din mark, kan du risikere at du ikke får din berettigede støtte, fordi at marken anses som mindre end den i virkeligheden er. Alle disse grunde taler for at man skal sørge for at vedligeholde sit læhegn, hvad end det er på grund af din afgrøder eller støttemidler.

Få hjælp til hegnsklipning

Kontakt os i dag for at høre om hvordan vi kan hjælpe dig med hegnsklipning. Vi rykker ud til Esbjerg, Varde og omegn. Vi kan kontaktes på tlf 75269159 eller ved at skrive en mail til os på mail@hostrupmaskinstation.dk. Vi har også en kontaktformular, som du kan udfylde med informationer omkring dit projekt eller mark. Så vender vi tilbage til dig, hurtigst muligt.