Med vores mange års erfaring og omfattende maskinpark, bestående af mange forskellige og specialiserede maskiner, løser vi enhver type opgave inden for landbrugsarbejde. Vores medarbejdere besidder en stor viden inden for såning, og vi vægter altid dine ønsker og behov højest.

Såning ved Esbjerg, Varde og omegn

Til såning bruger vi vores Kverneland U Drill 4000+ som har en arbejdsbredde på 4 meter. Den kan ligeledes placere kunstgødning 2 cm ved siden af kornet og 3 cm dybt. Dette giver en helt optimal udnyttelse af gødningen, sådan at man ikke overgøder og bruger mere gødning end man har behov for. Udover at man sparer penge på at gøde på denne måde, har det også en positiv påvirkning på klimaet, fordi man kun bruge den nødvendige mængde gødning.
 

Kontakt os og hør mere

Vi hjælper al landbrug i og omkring Esbjerg, Varde og omegn. Her står vi for såningen af korn og majs. Vi kan også stå for etablering af græsmarker, som vi derudover gerne slår, finsnitter og presser/wrapper. 

Har du brug for at etablere en pasningsaftale, hvor vi står for hele driften på marken, fra start til slut, er det også noget vi tilbyder. Tag fat i os, så finder vi en løsning der passer til netop dit behov. Med en pasningsaftale kan du læne dig tilbage, med ro i maven om at du har en professionel samarbejdspartner med mange års erfaring og de helt rigtige landbrugsmaskiner.
 

Kontakt os for såning af marker

Uanset om det er en enkelt såning eller en pasningsaftale, så hjælper vi med alle typer af landbrugsopgaver. Har du brug for hjælp til finsnitning af dine afgrøder, kommer vi gerne og yder dette. Vi sørger altid for at der er ryddeligt og alt affald bortskaffes på miljørigtig vis.

Vi kan kontaktes på telefon 75269159 eller ved at skrive en mail til os på mail@hostrupmaskinstation.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular med informationer omkring dit projekt. Vi kommer gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.