Når der skal ydes finsnitning af græs og majs, er punktlighed og tid en af de vigtigste faktorer. Det er især gældende, når der skal fintsnittes græs, hvor græsset hverken må være for tørt eller for vådt. Når du vælger Hostrup maskinstation, får du en professionel samarbejdspartner, der med sine mange års erfaring, tager hånd om hele opgaven - græsslåning, finsnitning, presning/wrapning og transport. Vi har landbrugsmateriel til alle typer af landbrugsopgaver, hvor vi rykker ud til Esbjerg, Varde og omegn.

Finsnitning af græs og majs i Esbjerg, Varde og omegn

Vi tilbyder også græsslåning, hvor vi står for hele processen fra start til slut. Vi slår græsset i de anbefalede intervaller af 6 uger og lader det derefter tørre i 3 til 5 dage. Når græsset har den rette fugtighed kommer vi forbi med vores finsnitter, hvor vi står for sammenrivning, presning/wrapning og transport. Vi bruger en gummiged til at komprimere græsset og klargøre det til presning/wrapning

Uanset hvor stor en del af processen du har brug for vores hjælp til, er det vigtigt for os at vi yder en professionel service, hvor godt håndværk og punktlighed er vores kerneværdier. Kontakt os idag, for en uforpligtende snak omkring dit projekt.

Finsnitning af majs

Når vi finsnitter majs til foder, så sørger vi for at kernerne i majsen bliver skåret, sådan at dine kreaturer får bedst udnyttelse af stivelsen i foderet. Vi har fokus på snitlængden, sådan at det er til gavn for både opbevaring i silo og som foder til dine kreaturer.

Vi kan tilbyde at tage hele majsen med, men vi kan også tage udelukkende kolben. Når majsen er fintsnittet, har vi også redskaberne til at stå for transporten. Du kan med andre ord overlade hele opgaven til os. Vi har mange års erfaring med finsnitning af græs og flere typer af landbrugsopgaver. Gå på opdagelse på vores side for at se hvad vi ellers kan hjælpe med.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for hjælp til finsnitning af græs og majs, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 75269159 eller ved at skrive en mail til os på mail@hostrupmaskinstation.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.