Græsslåning er mere end blot hvad navnet antyder. Når man slår græs på marker, er det ikke af æstetiske årsager, men derimod for at plejen marken og skaffe foder til dyr og kreaturer. Hostrup maskinstation står for alle aspekter der omhandler græsslåning. Vi sørger for effektiv græsslåning, spredning og rivning, presning og wrapning samt transport af ballerne. Læs nedenfor hvordan vi kan hjælper alle i Esbjerg, Varde og omegn med græsslåning.

Græsslåning i Esbjerg, Varde og omegn

Al arbejdet starter med vores slåmaskine Pöttinger A10 9,5 meter, som hurtigt og effektivt slår græsset på din mark. Når græsset er slået, sørger vi for spredning og rivning, for at sikre græsset opnår den ønskede fugtighed inden det fintsnittes. Vi tilbyder også finsnitning af majs, som du kan læse mere om her.

Når græsset er tørt, finsnitter eller presser/wrapper vi det, sådan at det er nemt at opbevare og transportere. Inde på vores side omkring presning og wrapning kan du læse mere om hvilke dimensioner vi kan tilbyde. Vi kan også tilbyde forskellige former, både som firkantet og runde baller.

Det er også værd at notere at vi kan tilbyde faste aftaler, hvor vi står for hele processen, sådan at du kan læne dig tilbage med sikkerheden om at du har professionelle personer til at varetage din græsslåning.
 

Kontakt os og hør mere

Hvad er prisen på vores græsslåning?

Da der sjældent er to græsmarker, som er helt ens, så er der heller ikke to priser, som er helt ens. Vi skilter derfor ikke med nogen faste priser, da prisen kan variere. 

Prisen afhænger bl.a. af forskellige faktorer såsom:

  • Hvor mange hektar er græsmarken
  • Skal vi også stå for finsnitning
  • Presning/wrapning
  • Transport

Uanset hvad situationen er, så vil vi altid sørge for, at du får den helt rigtige pris på din opgave med græsslåning.

Kontakt os og få et godt tilbud på græsslåning

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller ønsker vi skal hjælpe med græsslåning, så er du meget velkommen til at kontakte os.
Du kan ringe til os på tlf. 75269159. Du er også meget velkommen til at sende os en mail på mail@hostrupmaskinstation.dk. Alternativt er du meget velkommen til at benytte vores kontaktformular . Vi glæder os til at høre fra dig.