Har du en nyklippet græsmark, så står du sikkert med et ønske om presning/wrapning. Hostrup Maskinstation er specialiseret i presning og wrapning af græs, hø og halm. Vi kan tilbyde mange forskellige størrelse, både i firkantede og runde baller. Læs mere nedenfor.

Presning og wrapning i Esbjerg, Varde og omegn

Presning og wrapning er en ydelse der gør landbrugsarbejdet lettere. Når der udføres presning og wrapning, foregår det på én gang. Her presses for eksempel græs, hvor det efterfølgende wrappes, sådan at du har flotte ensformige baller, der er nemme at opbevare og transportere.

Vi har det rigtige udstyr til at klare, ikke kun presning og wrapning, men alle typer af landbrugsopgaver - Har du brug for hjælp til græsslåning inden wrapning, kan du læse mere om det på vores side omkring græsslåning.

Kontakt os og hør mere

 

Mange forskellige størrelser og typer

Uanset om du leder efter runde eller firkantede baller, kan vi hjælpe dig. Vores maskiner, gør det muligt at lave begge former i mange forskellige størrelse. Vi tilbyder baller i følgende former og størrelser:

Firkantede baller:

  • 80 x 80 cm
  • 80 x 90 cm
  • 120 x 90 cm

De firkantede fås i en længde op til 180 cm

Runde baller:

  • 110 til 150 cm i diameter

Udover de mange forskellige dimensioner på selve ballerne, kan du også vælge mellem om du blot vil have dem presset eller wrapning oveni. Vi kan wrappe help op til 12 lag, sådan at ballen fremstår fast og holdbar. Slutteligt kan vi også tilbyde at samle og transportere ballerne hjem til dig. Uanset hvor stor en del af processen du har brug for hjælp til, vil vi rigtig gerne være din samarbejdspartner. Vi er en professionel maskinstation med mange års erfaring og det helt rigtige udstyr og materiel.

Kontakt os for et tilbud

Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontakte på telefon 75269159 eller ved at skrive en mail til os på mail@hostrupmaskinstation.dk. På siden finder du også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Så vender vi tilbage til dig.