Nedrivning af hus kan forekomme af mange forskellige årsager, men uanset hvilke, er det vigtigt at alliere sig med en professionel samarbejdspartner med den rette erfaring og materiel. Hos Hostrup Maskinstation har vi mange års erfaring med nedrivning af byggerier, såsom huse og andre mindre byggerier. Vi rykker ud til Esbjerg, Varde og omegn, hvor vi også tilbyder skovrydning i samme ombæring.

Nedrivning af hus i Esbjerg, Varde og omegn

Når man skal have lavet nedrivning af hus, så kræver det en nedrivningstilladelse. Denne tilladelse skal indhentes fra kommunen og gælder i et år. Det er vigtigt, at du som kunde sørger for at indhente den nødvendige nedrivningstilladelse, fra den kommune, hvor nedrivning af hus skal tage sted.

Udover at følge alle de lovmæssige krav, så sørger vi også for at følge screeningsrapporten, sådan at alt affald bliver bortskaffet på miljø- og hensigtsmæssig vis. Hostrup Maskinstation kører ud på alle godkendte miljøstationer og modtagepladser, sådan at affald bortskaffes korrekt.

Kontakt os og hør mere

Lad de professionelle stå for nedrivning af hus

Det at skulle nedrive et hus er en meget omfattende opgave og ikke noget man bare lige gør. Dette kræver, at man har de helt rigtige maskiner, mandskab og ikke mindst viden om diverse teknikker og lovgivning på området.

Det er også vigtigt, at der bliver slukket for el, gas og vand i huset. Når dette er gjort, står vi klar til at varetage opgaven. Hvis du ikke allerede ved hvilke planer du har med den tomme grund, så er det også en god ide at gøre sig sådanne overvejelser.

Hvad koster en nedrivning af hus?

Her på siden skilter vi ikke med nogen priser. Prisen på en nedrivning af hus kan variere meget afhængig af forskellige faktorer. For at få en konkret pris, anbefaler vi at du kontakter os, så vi kan komme forbi og tage et kig på bygningen. På den måde kan vi lettere komme med et udkast til en konkret pris.

Du kan kontakte os på telefon 75269159 eller ved at skrive en mail til os på mail@hostrupmaskinstation.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Så har vi et udgangspunkt til at tage kontakt til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.