Skal der anlægges ny have, klargøres til byggeri eller til landbrug, så er skovrydning et essentielt redskab, som vi hos Hostrup Maskinstation er stolte over at kunne tilbyde. Vi har al materiel, til at klare både store og små opgaver med skovrydning i Esbjerg, Varde og omegn. Har du brug for udtynding af beplantning skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Læs nedenfor hvad vi kan tilbyde inden for skovrydning.

Skovrydning i Esbjerg, Varde og omegn

Når der foretages skovrydning, er det med hensigten at gøre plads til nyt, hvad end det er ny have eller byggeri. Mange privatpersoner, får hjælp til skovrydning når der købes ny bolig. På den måde får man gjort plads til sine nye projekter. Står du med et renoveringsprojekt ved hånden, kan vi også tilbyde assistance med nedrivning af huse.

Når skovrydningen sættes i gang, kommer vi med vores gravemaskine. På gravemaskinen monteres et klippe aggregat. Fordelen ved at bruge en gravemaskine er størrelsen på selve maskinen, som gør det nemt at navigere rundt på grunden. Gravemaskinen er 7,5 tons og den monterede sav kan fælde træer med diameter på stammen helt op til 35 cm.

Skovrydning for privat og erhverv

Størrelsen på gravemaskinen gør det også muligt at yde skovrydning ved sommerhusområder og byggegrunde. Det samme er gældende i vådområder, hvor maskinen har lavere belastning på jordens overflade og derfor efterlader området i bedre stand end med traditionelle maskiner.

Det er værd at nævne endnu en fordel ved at bruge en gravemaskine med klippe aggregat. Når træet fældes, holder gravemaskinens arm fast i stammen, sådan at man mindsker risikoen for skader på omkringliggende bygninger. Vi kan derfor stable stammerne på en sikker og hensigtsmæssig måde.

Få et tilbud på skovrydning

Intet projekt er ens og derfor vil vi gerne tilbyde vores kunder et personligt og uforpligtende tilbud. Har du brug for at høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 75269159 eller ved at skrive en mail til os på mail@hostrupmaskinstation.dk. Vi har også en kontaktformular, som du kan udfylde. Så vender vi tilbage til dig, hurtigst muligt.